Blog

Descriere

Societatea Centrul de Afaceri Flandra-Valcea S.A. are sediul in Ramnicu Valcea, Str. Campului nr. 15A. A fost infiintata in anul 2000, fiind inregistrata in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Valcea cu numarul J38/264/2000 cu urmatorii actionari fondatori:

  • Ministerul Comunitatii Flamande – Administratia Economie din Guvernul Provinciei Flandra (Belgia);
  • Agentia de Dezvoltare Regionala din Antwerp (Belgia);
  • Consiliul Local al Mun. Ramnicu Valcea;
  • Consiliul Judetean Valcea;
  • Camera de Comert si Industrie Valcea

In urma cesionarii cu titlu gratuit a actiunilor detinute de catre cei doi actionari belgieni catre actionarii romani, structura actuala a actionariatului societatii este:

  1. Municipiul Ramnicu Valcea, prin Consiliul Local al Municipiului, detine 116720 actiuni, reprezentand 49,9% din capitalul social;
  2. Judetul Valcea, prin Consiliul Judetean Valcea, detine 98474 actiuni, reprezentand 42,1% din capitalul social;
  3. Camera de Comert si Industrie Valcea, care detine 18714 actiuni, reprezentand 8,0% din capitalul social.

Capitalul social subscris si varsat de 2339080 lei este impartit in 233908 actiuni cu valoarea nominala de 10 lei.

Obiectul principal de activitate al societatii  Centrul de Afaceri Flandra-Valcea S.A. este, conform CAEN, 6820 – închirierea si subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Scopul infiintarii si functionarii societatii este asigurarea de suport logistic si consultanta generala firmelor – cu precadere IMM-urilor si microintreprinderilor – si ONG-urilor locale, precum si organizarea de seminarii, conferinte, cursuri sau prezentari comerciale.